155. Boat and Sunset #2

155. Boat and Sunset #2

About

As you might have guessed, this is yet another photo from the same day as the two previous posts. This is actually one of the boats shown in yesterdays post - photographed just a few moments later. As yesterdays, this is an HDR from three exposures at +/- 2/3 EV.

Opfordring til danske fotobloggere: Jeg har i noget tid gået og ønsket et virtuelt sted at møde og snakke med andre danske fotobloggere, men har ikke umiddelbart fundet noget aktivt samlingssted. Da mange allerede gør brug af Facebook har jeg derfor valgt at oprette en gruppe på siden, med navnet "Danske Fotobloggere". I kan finde gruppen her: Facebook-gruppen "Danske Fotobloggere"

Det er mit håb at i vil slutte jer til gruppen og få gang i snakken og linke til jeres egen fotoblog. Hvis der er behov for det, kan den måske endda bruges til at arrangere fototure eller andre ikke-virtuelle arrangementer.

Gruppen er åben for alle, så sig det endelig videre til venner og bekendte. Meld jer ind her: Facebook-gruppen "Danske Fotobloggere"

Lens: Canon 10-22mm f/3.5-4.5 USM

November 27, 2008, 11:37 pm
>

Meta data

Canon EOS 40D

1/8 sec, f/22, ISO 100
View on Map

Tags

Comments

  • No Comments Yet.

Add comment